Kan uw organisatie wel een boost gebruiken? Vraagt de cultuur in uw bedrijf om aandacht? Wilt u medewerkers en teams de kans geven zich echt te ontwikkelen? Zijn vitaliteit en inzetbaarheid van medewerkers een vraagstuk?

Rein & Co introduceert Fitmanagement®! Een frisse kijk op medewerkers, teams  en organisatie.

Fitmanagement®  gaat over vitaal & gemotiveerd zijn, competent & getraind, over passen & plaatsen en over samenwerken & afstemmen.  Fit(ten) dus…op meerdere manieren. En topfit(ten) als de vier bouwstenen in goede balans zijn. Be fit to fit!

Dat vraagt om beweging  en samenhang in deze bouwstenen.  Rein & Co biedt met Fitmanagement® daarom uitdaging en dynamiek op verschillende fronten. Daarmee zorgen we voor zichtbare ontwikkeling van en voor medewerkers, teams en organisatie. Dat doen we met verschillende programma’s waarin challenges, teamwork, motivatie, doorzettingsvermogen en respect centraal staan.  Deze programma’s maken we altijd op maat.

Wij geloven dat het aangaan van uitdagingen, het verleggen van grenzen  en het realiseren van doelstellingen op individueel en op teamniveau beweging brengt in uw organisatie. Wij geloven ook dat dit zich vertaalt in de ontwikkeling van uw organisatie, een betere dienstverlening,  in vitale en gemotiveerde medewerkers die goed op hun plek zitten en zich blijven ontwikkelen, in motiverende teams waarin mensen elkaar scherp houden en in een optimale samenwerking in een fitte organisatie.

En, maakt u zich geen zorgen; de boel in beweging brengen is weliswaar het sleutelwoord binnen Fitmanagement®, maar uitdagingen stellen en grenzen verleggen kan op allerlei onderwerpen, manieren en niveaus. Niemand hoeft in topvorm te zijn, iedereen kan mee doen en iedereen kan bijdragen!