De ervaring van sportieve uitdagingen, van het verleggen van grenzen, van het toch steeds net wat meer kunnen dan eigenlijk verwacht, van de boost die dat geeft, van het simpelweg sterker worden op meerdere fronten, van het samen doen, van gemotiveerd worden door anderen, van er soms ook gewoon geen zin in hebben, van het effect van fysiek fit zijn op de energie en ruimte voor werk, voor nieuwe dingen, voor nieuwe plannen… Ik ben zeker geen topsporter, maar ik heb wel ervaren dat beweging in de letterlijke en figuurlijke zin een sneeuwbaleffect geeft. Deze gedachte mix ik in Rein & Co met mijn ervaring als trainer voor teams en adviseur in organisaties. Want waar ik ook kom; het centrale thema is altijd beweging!

Rein & Co bundelt  de krachten van professionals die graag met u aan de slag gaan. Samen met deze ervaren partners leg ik u en onszelf de uitdaging voor om medewerkers, teams en organisatie in beweging te brengen.  Fris, fit en samen sterk…dat mag u van ons verwachten.  Wij ook van u?

Rein & Co heeft drie diensten: Fitmanagement®, TeamUp! en Profile Dynamics®. Fitmanagement® en TeamUp! zijn onze eigen producten. Voor Profile Dynamics® beschikken wij over een licentie. De combinatie is natuurlijk geen toeval: de samenhang versterkt het effect!

Corinne Theloosen