Teambuilding met een bite! Dat is TeamUp!

Met TeamUp! gaan jij en je team actief aan de slag. Jullie worden voor  opdrachten en uitdagingen gesteld waarin je grenzen verkent en verlegt, elkaar hard nodig hebt, waarin de communicatie en patronen in het team ongecensureerd op tafel komen en waarin je elkaar heldere feedback geeft.  Het team wordt sterker, de teamleden krijgen een boost…échte teambuilding met snelle resultaten. Just Team Up!

TeamUp! Challenge

Crossfit is een uniek en snelgroeiend concept waarin samenwerking, elkaar stimuleren, grenzen verleggen en uitdagingen aangaan centraal staan. Met respect voor ieders niveau stimuleer je elkaar tot nieuwe mogelijkheden. Support is een kernwaarde. Samen ‘stuk gaan’, elkaar helpen,  samen resultaat tot stand brengen. En dingen doen waarvan je eerst dacht dat je het niet zou kunnen… Dat brengt je dichter bij elkaar, dat maakt je als team sterker, dat geeft je als persoon een boost.

Samen met Crossfit Nijmegen hebben wij de meerwaarde van Crossfit vertaald in een uniek teamconcept waarin voor jou en je team sportieve uitdagingen worden gemixt met opdrachten waarin de communicatie in het team centraal staat en waarin een beroep wordt gedaan op een goede taak- en rolverdeling. Alle opdrachten worden nabesproken en met de TeamUp! methode geëvalueerd.

TeamUp! Challenge is, zoals je al leest, redelijk fysiek. Maar, dat hoeft geen belemmering te zijn voor teamleden die daar tegen op zien. Er is altijd voor iedereen een rol en iedereen kan altijd een grens verleggen. Daar zorgen we natuurlijk ook voor, want we maken de challenge altijd op maat.

TeamUp! Challenge kan in de Crossfit-box, buiten, in combinatie of bij jullie op een geschikte locatie.

TeamUp! Different

Uitdagingen voor jouw team zijn er in allerlei vormen. Er zijn verschillende programma’s op maat mogelijk waarbij we samen werken met experts op uiteenlopende terreinen. Van fysiek tot creatief, van mindful tot exciting: Laat het ons weten, wij denken met jullie mee en maken graag een programma op maat.

TeamUp! samen met Profile Dynamics®?

Profile Dynamics ® kan het resultaat van TeamUp! versterken. Bespreek hiervoor met ons de mogelijkheden.

Andere maatwerktraining voor het team?

Wil je een heel andere training voor je team? Bijvoorbeeld meer gericht op kennis of specifieke vaardigheden? Laat dit aan ons weten, de kans is groot dat wij dit kunnen verzorgen of regelen.